Werkwijze

We stemmen onze samenwerking af

Persoonlijk of op opafstand, ik maak graag kennis met je

Afhankelijk van de organisatie waar ik voor werk of de cliënten die ik ondersteun, kunnen mijn taken variëren van het plannen van afspraken, reageren op e-mails en telefoongesprekken of het verlenen van klantenservice. Ik ben een virtuele assistent die kan werken binnen een verscheidenheid aan industrieën en organisaties en een brede reeks aan verantwoordelijkheden kan nemen. 

1. Contact opnemen

Ik stem graag persoonlijk met je af wat ik voor jou kan betekenen. Ik nodig je daarom uit om mij te bellen. Of laat me via een bericht weten wat voor jou een goed moment is waarop ik je kan terugbellen.

2. De kennismaking

Ik wil je graag leren kennen, dit kan virtueel of gewoon in real life. Ik stel je de nodige vragen om een duidelijk in beeld te krijgen waar jouw behoefte ligt en om inzicht te krijgen hoe ik je kan helpen. 

3. Ons plan

Wanneer dit duidelijk is maken we een plan over de werkwijze die bij ons beiden past en de voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het aantal uur dat je mij wilt inzetten per week, hoe we samen communiceren en hoe vaak.

4. De belofte

Tijdens onze samenwerking communiceer ik helder en zorg ik ervoor dat jij de kwaliteit krijgt die je van mij kan verwachten. Ik werk op afstand, maar een keer op kantoor komen is ook geen probleem. Uiteraard ben ik altijd netjes op tijd en zorg ik dat het werk secuur en snel gedaan wordt. 

professionele virtueel assistent colinda kempers

Mijn ondersteuning bestaat uit de volgende diensten:

Klanten/leveranciers

Database beheer en CRM tot offertes maken, aftersales en relatiecontact

Kantoor

Agenda- en e-mailbeheer tot coördineren van zakenreis en opzetten van systemen

Financiën

Inkoop- en verkoopfacturen boeken tot budgetbewaking en BTW aangiftes

colinda kempers virtual assistent

Kan jij professionele ondersteuning gebruiken

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of mijn diensten aansluiten bij werkzaamheden binnen je bedrijf?